Kosár
tartalma

Szállítás:
0,-Ft
Fizetendő:
0,-Ft
Hűségpontok:
0
Megrendelés
Nyitva

Zárás: 21:00

Vitafit Étterem és Kávézó

Rendelj még ma

Fontos információ a megrendelésekhez!

Fontos információ a megrendelésekhez!
 
A leadott megrendelés akkor tekinthető véglegesnek, mikor megérkezik a regisztráció során megadott e-mail címre a rendelés visszaigazoló üzenet. Ez tartalmaz minden megadott fontos információt a megrendelésről, melynek pontos beállítása/ leadása most már még fontosabb lett, mint azelőtt.
 
Egy fejlesztésnek köszönhetően már emberi beavatkozás nélkül automatikusan kerülnek beküldésre a weboldalról érkező megrendelések a konyhai személyzet számára. Ha itt az ellenőrzés során problémát találsz rendelésedben, mindenképp hívj minket a +36707711818 -as telefonszámon, hogy időben tudjunk rajta változtatni akár kiszállítási cím, akár a megrendelt étel tekintetében. 

Fontos, mivel egy rosszul megadott cím nagyban megnövelheti a kiszállítási időt. Ilyen információ lehet még a futár számára a nagy tétellel való fizetés jelzése. (10.000 vagy 20.000- esel fizetek)

A rendeléseddel kapcsolatos bármilyen nemű kérdésedhez mindenképp készítsd elő rendelési azonosító számodat, melyet a visszaigazoló levelünkben a „Megrendelés visszaigazolása (#.....” után találsz.

Köszönjük,
Vitafit Étterem